Over Mij

Hoi! Welkom op mijn website! Ik ben Dresselaers Kim, een enthousiaste onderneemster met passie voor fotografie en jonge kids! Ik ben opvoedster van opleiding en bouwde al ettelijke jaren ervaring op in de fotografie. Wat eerst begon op evenementen en op festivalweides groeide door naar interesse voor Newborn-, cakesmash- en studiofotografie. Ik specialiseerde mezelf door workshops te volgen bij fotografen die mij enorm inspireren! Van hieruit groeide ook de connectie met Newborn baby’s en jonge kinderen.

 

Zelf werd ik voor de eerste keer mama in 2017, van een lieve dochter. In 2020 kwam er nog een klein zusje bij. Zelf kon ik ook ervaren hoe uitzonderlijk deze jaren zijn in een mensenleven en hoe belangrijk ik het vond om mooi beeldmateriaal te verzamelen voor mezelf, maar vooral ook om leuke herinneringen mee te kunnen geven aan hen voor later!

 

In 2018 stampte ik Babyspa Beebies & Bubbies in Genk uit de grond en gedurende 4 jaar was dit ook de uitvalsbasis voor fotostudio ‘Pixorama Studio’s’. In 2022 vond ik het terug tijd om mij te focussen op waar ik mezelf nog steeds erg graag in wil verdiepen, nl. fotografie. Ik wil verder groeien, mij laten inspireren door anderen en ontplooien om zo mama’s, papa’s en hun pasgeborene de kans geven om met veel liefde én ook zelfvertrouwen terug te kijken op een mooie tijd! Op naar een nieuw verhaal dus en hier zijn we dan… ‘Pixorama Studio’s’! Wees welkom, neem gerust een kijkje en hopelijk zien we elkaar snel!

 

Lieve groeten,
Kim
Opvoedster, fotografe