Newborn – Fine Art

Elke ouder zal het beamen, hét allermooiste moment in je leven zal het moment zijn dat je voor de eerste maal je pasgeborene kan knuffelen en bewonderen! Dit moment blijft je ongetwijfeld voor eeuwig en altijd bij! Dat mooie snoetje vastleggen op beeld is vanaf dan waarschijnlijk ook je nieuwe hobby o:-). Voor de professionele aanpak, kan je ook bij ons terecht!

 

Met alle nodige zorg, know-how en voorzichtigheid die je pasgeborene verdient, leggen wij hen in de mooiste Newborn-poses met de beste lichtinval voor elke pose. Ook de beste invalshoek is hierbij van groot belang!

 

Newborn-fotografie is op zijn minst gezet ‘een vak apart’. Hier komt enorm veel geduld, rust, nauwkeurigheid en nauwlettendheid bij te pas om de veiligheid & slaperigheid van je kindje te garanderen. Deze shoots duren met voedings- en verpampermomenten bij makkelijk 3 tot 4 uren. Het wordt lekker warm gemaakt in de studio zodat de kindjes op hun best kunnen slapen (slapen is een absolute Must!).

 

In onze prijs zit het gebruik van onze baskets, accessoires en wikkeldoeken inbegrepen, een 3 tot 4 uur durende professionele fotoshoot inclusief 25 bewerkte digitale bestanden naar keuze in hoge resolutie. Bijbestellen van bewerkte beelden kan ook mits een kleine bijdrage.

 

Wil je bij ons graag een Newborn- fotoshoot boeken of heb je vragen? Vul dan zeker onderstaand formuliertje in en we beantwoorden je aanvraag met plezier! Een uitgebreid en up-to-date portfolio is hieronder ook terug te vinden! Wil je dit graag cadeau doen aan iemand? Wij hebben ook cadeaubonnen van onze fotostudio ter beschikking op onze website-pagina ‘Cadeaubonnen’!

Aanvraag