Mommy & Me

De band tussen een moeder en haar kind is soms moeilijk te beschrijven… Ze is op zijn minst gezegd onvoorwaardelijk en onvervangbaar! Wanneer je kindje klein is wordt er zoveel beeldmateriaal vast gelegd waar mama’s vaak zichzelf een beetje vergeten… Hunker je toch naar leuke, innige beelden van je kindje en jezelf? Graag een prachtig portret van jullie tegen de muur bijvoorbeeld? Bekijk dan zeker onze galerij van de Mommy & Me -shoots!

 

In onze prijs zit het gebruik van onze kledij inbegrepen, een 1 tot 1,5 uur durende professionele fotoshoot inclusief 25 bewerkte digitale bestanden naar keuze in hoge resolutie. Bijbestellen van bewerkte beelden kan ook mits een kleine bijdrage.

 

Wil je bij ons graag een Mommy & Me- fotoshoot boeken of heb je vragen? Vul dan zeker onderstaand formuliertje in en we beantwoorden je aanvraag met plezier! Een uitgebreid en up-to-date portfolio is hieronder ook terug te vinden! Wil je dit graag cadeau doen aan iemand? Wij hebben ook cadeaubonnen van onze fotostudio ter beschikking op onze website-pagina ‘Cadeaubonnen’!

Aanvraag