Cakesmash Fotografie

De eerste verjaardag is een érg speciale mijlpaal in het prille leven van je kindje! Een eerste cijfertje op de verjaardagstaart en een eerste kennismaking met allerlei  nieuwe lekkernijen! Een mooie herinnering voor jezelf en ook voor hen later om te koesteren! Om dit mooie moment in hun leven vast te leggen en telkens weer naar terug te kunnen kijken hebben wij onze Cakesmash- fotoshoots uitgewerkt!

 

Pixorama Studio’s, gelegen in Limburg, leggen met erg veel geduld én ervaring dit speciaal moment van jullie dierbaarste bezit vast op de gevoelige plaat! Jullie kindje krijgt een héérlijke taart aangeboden in de mooiste settings naar keuze! Hierop mag hij/zij dus helemaal los gaan! Héérlijk toch?!

 

Na het verorberen (of smashen) van de cake wordt er nog een schuimbadje gegeven dat ook in beeld wordt gebracht. Indien jullie kort graag een gezinsfoto wensen kan dit ook nog kort, na afloop van de Cakesmash- sessie!

Wat is in de prijs inbegrepen bij cakesmash fotografie?

In onze prijs zit de taart én decoratie inbegrepen, een 1uur tot 1,5 uur durende professionele fotoshoot inclusief 25 bewerkte digitale bestanden naar keuze in hoge resolutie. Bijbestellen van bewerkte beelden kan ook mits een kleine bijdrage.

 

Wil je bij ons graag een Cakesmash fotografie boeken of heb je vragen? Vul dan zeker onderstaand formuliertje in en we beantwoorden je aanvraag met plezier! Een uitgebreid en up-to-date portfolio is hieronder ook terug te vinden! Wil je dit graag cadeau doen aan iemand? Wij hebben ook cadeaubonnen van onze fotostudio ter beschikking op onze website-pagina ‘Cadeaubonnen’!

Cakesmash fotografie boeken

Via onderstaand formulier kan je vrijblijvend een aanvraag indienen. Wens je liever wat meer info? Contacteer ons vrijblijvend op dresselaers.kim@gmail.com

    Portfolio